Preşedintele PMP Tulcea, Victor Tarhon, se poate spune că şi-a reconfirmat, prin organizaţia în fruntea căreia se află, statutul de lider regional al Partidului Mişcarea Populară cu un rezultat foarte bun la nivel de judeţ ce va fi confirmat abia mâine şi care a contribuit foarte mult la atingerea pragului la nivel naţional. Şi asta în ciuda unor sondaje ce plasau sub cinci procente formaţiunea ce l-a avut ca lider pe Traian Băsescu pentru aceste alegeri.

„În primul rând, am depășit pragul electoral, spre deosebire de alti competitori cu “pretenții” (ex. ALDE, UDMR sa).
Avem rezerve vis-a-vis de acuratețea procentului afișat in dreptul PMP si ca atare ne păstrăm optimismul că va mai creşte procentul, pe măsura ce se vor număra, efectiv, voturile valabil exprimate si mai ales in diaspora!
Nutrim speranta ca proiectul, “de suflet” al președintelui Traian Basescu, de unire cu R.Moldova va fi răsplătit de către unioniștii de peste Prut, iar romanii din diaspora NU vor uita prestația președintelui Traian Basescu, in instanțele europene, in cei zece ani de mandat ca Președinte al României si urmare cărora au avut beneficii in țările europene, unde sunt nevoiți sa trăiască!”, a declarat Victor Tarhon.

Articolul precedentIlie Ştefan, preşedinte PNL Tulcea: „PNL și USR au învins!”
Articolul următorStatistici votare – Județul Tulcea e pe locul 19 pe țară, cu 45,11% prezență la vot