În cursul zilei de ieri, mai mulţi consilieri locali împreună cu viceprimarul Andaluzia Luca, au purces din nou la întâlnirile cu cetăţenii din diverse zone ale oraşului, pentru a lua, aşa cum au numit generic acţiunea, „pulsul cetăţii”. La ora 17.00, locul de joacă de pe strada Alunişului era deja plin de oameni, majoritatea locatari ai zonei.
Iată ce a scris doamna viceprimar , după întâlnire, pe facebook:
„Pentru că a venit primăvara, ne-am mutat, din nou, din fața calculatoarelor în stradă. Pe Alunișului mai fusesem și anul trecut. Unele dintre problemele notate atunci au primit rezolvare. Pentru altele luptăm în continuare și nu oricum, ci cu ajutorul dumneavoastră, a celor din zonă. Și aici vorbesc mai ales de instituirea sensului unic.
În rest? Probleme de ordine publică, probleme de întreținere a spațiului dintre blocuri, posibile probleme de respectare a programului de către unitățile de alimentație publică din zonă, probleme cu furnizorii de utilități și lista poate continua. Scara care face legătura între Alunișului și Metalurgiștilor are nevoie de întreținere.
Puteți solicita poliției locale intervenția atunci când aveți nevoie( 0240 514973).”

Articolul precedentTispol – O săptămână de controale
Articolul următorPeste 100 kg peşte fără documente legale şi plase de pescuit, confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni