Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea vor desfășura activități pentru verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate,de către conducătorii auto, în cadrul Operațiunii Seatbelt, prevăzută în Calendarul de activități al TISPOL, în perioada 11 – 17 martie 2019.

     Poliția Română, prin structurile rutiere, a demarat astăzi, 11 martie a.c., acțiunea SEATBELT, în cadrul căreia polițiștii desfășoară activități pentru verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate,de către conducătorii auto,  pe drumurile publice din municipiu și județ.

    Polițiștii tulceni, alături de polițiștii rutieri din cadrul Polițiilor Rutiere din Europa vor dedica săptămâna 11-17 martie 2019, controalelor T.I.S.P.O.L Seatbelt, vizând purtarea centurilor de siguranță de către ocupanții masinii.

   Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se desfășoară în toată țara, pe drumurile publice, polițiștii rutieri, urmând să aplice măsurile legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu.

Controalele se desfășoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene.

Articolul precedentUn motociclist a decedat azi dimineață într-un accident pe strada Grădinarilor. Acesta nu avea permis de conducere
Articolul următorViceprimărița Andaluzia Luca a reluat „Pulsul cetății” – întâlnirile cu cetățenii