Detașamentul de pompieri Tulcea a fost alertat în jurul orei 05:30 în urma producerii unui accident rutier ce a avut loc între localitățile Tulcea și Mihail Kogălniceanu pe drumul național 22. În accident a fost implicat un camion care se deplasa spre și un autoturism care se deplasa spre localitatea Mihail Kogălniceanu. În ambele se aflau doar conducătorii vehiculelor, persoane de sex masculin.
Cel mai probabil, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de carosabil umed, cele două autovehicul s-au ciocnit, șoferul autoturismyului fiind prins între fiarele contorsionate ale mașinii.
Conducătorul autoturismului a fost descarcerat și predat ambulanței SAJ. Ambii șoferi au fost transportați la Spitalul Județean Tulcea de către ambulanțele serviciului județean în stare conștientă. La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare grea și 11 subofițeri, la care s-au adăugat câte doua echipaje de polițier rutieră și ambulanță.

Articolul precedentPUZ-ul pentru reabilitarea şi modernizarea Portului şi Falezei Dunării a fost retras!
Articolul următorTulcea celebrează 140 de ani de la înființarea Diviziei Active Dobrogea