Mai mulţi şoferi, depistaţi pe raza judeţului Tulcea, conducând fără permis sau după ce am consumat băuturi alcoolice, sunt cercetaţi penal de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier.

În week-end, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Greci au depistat un bărbat de 38 ani, din oraș Măcin, jud. Tulcea, care conducea un auto în com. Greci, având o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 64 ani din municipiu, care conducea un auto pe str. Babadag din mun. Tulcea având permisul în poziția suspendat.

În comuna Mihail Kogălniceanu un bărbat de 25 ani care conducea un auto în loc. Rîndunica, a fost prins de polițiști fără a poseda permis de conducere.

În după-amiaza zilei de 08.11.2020, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 50 ani  care conducea un auto pe str. Unirii din mun.Tulcea, având o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

          În noaptea de 08/09.11.2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 28 ani, din loc. Izvoarele, jud. Tulcea, care conducea un auto pe raza com. Nalbant, jud. Tulcea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Sursa: Realitatea de Tulcea