Consiliul Local și Primăria Municipiului Tulcea, Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea și Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” organizează marți, 2 octombrie 2018, de la ora 15.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Tulcea, un spectacol dedicat zilei de 1 Octombrie – „Ziua Internațională a persoanelor vârstnice”.

„Această zi este un frumos prilej de a ne îndrepta gândurile, pline de dragoste, respect și recunoștință, față de fiecare persoană de vârsta a treia din viața noastră și de a le mulțumi pentru sfaturile lor înțelepte și pentru exemplul lor de viața”, este mesajul organizatorilor de la Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei”.

Fiind vorba de o acţiune organizată pentru pensionarii tulceni de intrarea liberă iar înaintea concertului va fi şi un moment festiv!

„Fiind o acţiune la care noi suntem partenerii Primăriei Tulcea şi Direcţiei de Asistență și Protecție Socială, momentul artistic va fi precedat de o festivitate organizată de aceste instituţii care vor oferi plachete, diplome şi premii cuplurilor de tulceni care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsnicie. Între momentul festiv şi concertul Fuego vom avea şi noi cei de la Baladele Deltei o foarte scurtă reprezentaţie”, a declarat maestrul Ştefan Coman, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei”.

Articolul precedentAccident la Somova! Doi răniți și o mașină răsturnată
Articolul următorAccidente rutiere cu victime la Sălcioara și în municipiu