– după publicarea scandalului,  un ziarist a fost amenintat cu moartea!
Miercuri seara, poliţiştii tulceni au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a trei bărbaţi care au participat la scandalul din cartierul Vest în după-amiaza de 8 aprilie, în urma căruia poliţiştii şi jandarmi,  în timp ce se aflau în misiune au fost atacaţi cu pietre și amenințați cu moartea de către o bandă de ţigani.
Împotriva celor trei s-a reţinut infracţiunea de ultraj, la care s-a adăugat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceştia, cei mai violenţi din grup, au fost introduşi în arestul IPJ şi azi la ora 15,00 au fost prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În urma publicării primului material, în data de 8 aprilie, cel mai probabil, personaje apropiate grupului violent, l-a ameninţat cu moartea şi cu diverse forme de violenţă îndreptate împotriva sa şi a familiei, pe autorul materialului, motiv pentru care am fost nevoiți să depunem o plângere penală la Poliţia Municipiului, în acest sens.

Azi, în jurul orei 17,20, cele trei persoane au primit verdictul judecătorilor de drepturi și libertăți: următoarele 30 de zile le vor petrece după gratii, in cardrul CRAP (Centrul de Reținere și Arest Preventiv) din IPJ Tulcea.

Articolul precedentOficiul judeţean de poştă din Tulcea acuzat de Alianța 2020 USR PLUS!
Articolul următorFestivalul – Concurs Interjudețean de Muzică Populară„FLORILE DOBROGEI”Ediția a IV-a