Alte rezultate ale testelor de la probele prelevate de la Tulcea arată, cât se poate de limpede, că Tulcea rămâne pentru moment imună la COVID 19.
Informaţia a fost confirmată în această seară de un comunicat al Insituţiei Prefectului Judeţ Tulcea prin care se aduce la cunoştinţa publicului faptul că:
“În cursul zilei de azi, 17.03.2020, la sediul Instituției Prefectului Județ Tulcea a avut loc o nouă ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia au fost prezentate principalele prevederi ale Decretului Președintelui României privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României.
În cadrul ședinței a fost prezentată și o situație privind rezultatele testării celor 24 de persoane de la care s-au recoltat probe la Tulcea.
Astfel, din cele 24 se probe prelevate până ieri, 16.03.2020, suntem în măsură să vă informăm că rezultatele primelor 19 teste au fost TOATE NEGATIVE!
Facem precizarea că celelalte 5 probe recoltate de la Tulcea sunt în lucru la Constanța și București.
Alte informații de interes pentru publicul larg vă vor fi aduse la cunoștință pe canalele oficiale, în cel mai scurt timp, și difuzate prin intermediul acestei pagini.”
Articolul precedentMarea noastră gaze poartă / Noi le dăm la altă poartă
Articolul următorStare de urgență, în România. Ministrul de Interne, ANUNȚ de ultimă oră