La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au reținut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Isaccea, care, în cursul aceleiași zile, în timp ce conducea un auto pe strada Babadag, din muncipiu, ar fi provocat un accident soldat doar cu pagube materiale. După accident, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, iar pe strada I.L.Caragiale a intrat în coliziune cu un alt auto, staționat,
Conducătorul auto a fost identificat ulterior de către polițiști,  pe strada Neptun, din municipiu, iar la solicitarea acestora, bărcatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, din verificări a rezultat faptul că bărbatul avea permisul de conducere anulat.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul având permisul de conducere anulat și refuzul de a se supune prelevării mostrelor biologice.
Azi, 10 noiembrie a.c., bărbatul în cauză va fi prezentat instanței de judecată pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Articolul precedentDeclaraţie de presă a purtătorului de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-șef de poliție Monica Dajbog
Articolul următorAlegeri Preşedinte: Tulcea e pe locul 7 la nivel naţional la ora 10.00