Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU)  a prelungit restricţiile impuse în urmă cu peste o lună agenţilor economici din municipiul Tulcea, din cauza numărul mare al cazurilor confirmate de infectare cu noul coronavirus.

În municipiul Tulcea, până pe 10 ianuarie, ora 24,00, sunt interzise activităţile din cinematografe, instituţiile de spectacole, organizarea în aer liber a spectacolelor, precum şi cele din spaţiile închise ale restaurantelor şi barurilor.De asemenea, activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă, cu excepţia celei de vânzare a biletelor de tip LOTO, pariuri şi lozuri, permisă cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

În comuna Grindu se aplică aceleași restricții începând de luni, rata cazurilor de infectare cu noul coronavirus este de peste 3 la mia de locuitori.

În  Isaccea şi în comuna Frecăţei, activităţile economice sunt limitate la 30% din capacitate, din cauză că rata de infectare este de peste 1,5 cazuri la mia de locuitori.

În judeţ rata de infectare cu noul coronavirus este de 2,28 cazuri la mia de locuitori, iar în municipiul Tulcea  3,93 .

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentPregătiți de Revelion! Tulceni prinși cu petarde, artificii
Articolul următorPremierul Cîțu despre salariile bugetarilor: Rămân la nivelul din decembrie 2020 până la finaluzarea unei anchete