Șase șoferi au rămas fără permis de conducere, după ce au fost depistați în trafic băuți la volan. Politiștii tulceni le-au făcut dosar penal.

La data de 11 octombrie  a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Greci, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Greci, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Babadag, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza orașului Babadag, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În noaptea  de 12/13 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Babadag, județul Tulcea, în timp ce conducea o autoutilitară, pe raza orașului Babadag, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În noaptea de 12/13 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, județul tulcea, în timp ce conducea un auto, pe strada Isaccei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 13 octombrie a.c., polițiștii  Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Cerna, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Cerna, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La dat de 13 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baia au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Stejaru, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Stejaru, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articolul precedentCadastru gratuit pentru comunele Frecăţei, Mihail Kogălniceanu, Niculiţel şi Smârdan!
Articolul următorUn tulcean s-a înfipt cu maşina în copac aproape de Cataloi