Întrunit în ședință extraordinară în această lună, Consiliul Județean Tulcea a aprobat criteriile pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor și în repartizarea locuinţelor construite de Agenția Națională pentru Locuințe în municipiul Tulcea, str. Spitalului nr. 46A, Scara A şi B, cu 60 unități locative, destinate închirierii pentru tineri specialiști din domeniul sănătății.
Cu același prilej a fost aprobată structura pe specialități a membrilor comisiei sociale pentru analiza cererilor privind repartizarea locuințelor destinate închirierii pentru tineri specialiști din domeniul sănătății. Astfel, președintele comisiei este Administratorul Public al Județului Tulcea iar membrii sunt: doi reprezentanți ai aparatului de specialitate al Consiliului Județean Tulcea (economist și jurist), un reprezentant al Primăriei Municipiului Tulcea, un reprezentant al Direcției de Sănătate Publică Județeană Tulcea, doi medici reprezentanți ai Spitalului Județean de Urgență Tulcea, doi consilieri județeni. Secretarul comisiei va fi un funcționar public din Compartimentul Sănătate al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Tulcea.
De asemenea, a fost aprobată structura pe specialități a membrilor comisiei de soluționare a contestațiilor cu privire la stabilirea accesului la locuințe, precum și la acordarea priorităților în soluționarea cererilor privind repartizarea locuințelor destinate închirierii pentru tineri specialiști din domeniul sănătății. Astfel, președinte comisiei va fi un Vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea iar membrii sunt următorii: doi reprezentanți ai aparatului de specialitate al Consiliului Județean Tulcea (economist și jurist), un reprezentant al Primăriei Municipiului Tulcea, un reprezentant al Direcției de Sănătate Publică Județeană Tulcea, doi reprezentanți ai Spitalului Județean de Urgență Tulcea – medici, doi consilieri județeni. Secretarul comisiei va fi funcționar public din Compartimentul Sănătate al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Tulcea.
Comisia socială și comisia de soluționare a contestațiilor, în componență nominală, vor fi constituite prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Tulcea.
Legislativul județean i-a desemnat pe consilierii Viorica Ivanov și Vasile Nedelcu pentru a face parte din comisia socială și pe consilierii Doru Paltarac și Marilena Bojian pentru a face parte din comisia de soluționare a contestațiilor.
Nu în ultimul rând, a fost aprobată lista actelor justificative necesare pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor și în repartizarea locuinţelor construite de Agenția Națională pentru Locuințe destinate închirierii pentru tineri specialiști din domeniul sănătății.

Articolul precedentBronz pentru Logic Delta Tulcea, la Campionatele Naţionale de Şah pe Echipe – Iaşi 2018
Articolul următorNoul „pistol RADAR” face victime în rândul vitezomanilor