În urma a 16 percheziții efectuate pe raza municipiului Tulcea și Constanța, au fost depistate mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de risc și substanțe noi susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La 4 ianuarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au efectuat 16 percheziții domiciliare, în municipiul Tulcea și municipiul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate 3 plante de cannabis, diferite cantități de fragmente vegetale, reprezentând droguri de risc și substanțe noi susceptibile de a avea efecte psihoactive. Au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și probării activității infracționale 17 telefoane mobile, 18 cartele SIM, instrumente folosite la comiterea infracțiunii și 5.590 de lei. De asemenea, în aceeași zi polițiștii au pus în executare 14 mandate de aducere.

Din anchetă au rezultat indicii că, în cursul anului 2018, 15 persoane cu vârstele cuprinse între 17 și 30 de ani, din municipiile Tulcea și Contanța, ar fi deținut și distribuit droguri de risc, ar fi procurat și comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza județului Tulcea.

La data de 5 ianuarie, Tribunalul Tulcea a luat față de 7 persoane măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Activitatea a beneficiat de suportul tehnic a Serviciului Operaţiuni Speciale Tulcea, iar la descinderi au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tulcea.

Articolul precedentDrumul din pădurea Topolog a fost degajat după trei ore. Acum se circulă normal
Articolul următorBate vântul sărăciei prin ghişeele Serviciului Taxe şi Impozite al Primăriei!