În cursul zilei de astăzi, 27 noiembrie, la Sala Mihail Kogălniceanu din cadrul Consiliului Județean Tulcea, a avut loc sesiunea extraordinară a Adunării Generale a Filialei Județene Tulcea a Asociației Comunelor din România (ACoR).
În ședința de lucru de azi, preşedintele ACoR Tulcea şi totodată vice-preşedintele ACoR la nivel naţional, Ion Eugen, primar al comunei Jurilovca, a propus colegilor primari de comune din Județul Tulcea, să spună: „NU PENSIILOR SPECIALE pentru aleşii locali! O spun deschis, tuturor, indiefrent de culoare politică. Atribuţiile noastre cuprind primarii şi viceprimarii, ca aleşi locali.
Spun acest lucru dintr-un singur motiv, acela că nu suntem cu nimic mai speciali față de alte categorii. Mi se pare corect să fim corecţi, atât cu noi cât şi cu ceilalţi. Nu trebuie ca primarii şi viceprimarii să fie bonusati cu astfel de venituri. Susţinem această idee și mă bucur că astăzi, ACoR Tulcea a votat, în unanimitate, ca aleșii locali să își păstreze același statut ca orice alt funcționar public din instituțiile de stat din România.” – a conchis Ion Eugen, vicepreşedinte ACoR la nivel naţional.

Articolul precedentReţea de proxeneţi destructurată de poliţiştii din municipiu
Articolul următorAutoritățile sunt pregătite să intervină dacă vremea rea va impune acest lucru