Instituția Prefectului – Județul Tulcea și-a deschis astăzi porțile pentru toți cei care au dorit să ne treacă pragul. Manifestările dedicate ”Zilei Instituției Prefectului” au debutat, după ora 10.00, cu ”Ziua porților deschise”, eveniment deschis de un grup de pensionari condus de preşedintele CJPV Tulcea, Ovidiu Dumitrescu şi încheiat de un grup de elevi la la Colegiul Dobrogean Spiru Haret, condus de profesorii Liliana şi Florin Anastasiu. De asemenea, un grup de elevi ai Şcolii Nifon Bălăşescu (clasa a IV-a B) au vizitat, de asemenea, Instituţia Prefectului – Județul Tulcea
Cei care ne-au trecut azi pragul au fost oaspeţii prefectului Lucian Furdui şi ai subprefectului Corvin Bangu care le-au vorbit copiilor şi adolescenţilor despre activitatea instituţiei şi au răspuns întrebărilor adresate de aceştia.
De asemenea, Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul instituției prefectului județului Tulcea a avut oaspeţi de la mai multe şcoli din municipiu.
În data de 2 aprilie este instituită „Ziua Instituției Prefectului”, conform Legii nr. 348/2018. Prin urmare, în acest an am sărbătorit pentru prima oara această zi care arată importanța pe care o are instituția noastră în arhitectura statului, în coordonarea serviciilor publice deconcentrate, în sprijinirea autorităților publice locale și a cetățenilor.

Articolul precedentManifestări la Tulcea dedicate Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului
Articolul următorS-a lansat oficial Programul de tabere ”ARC”- ediția 2019