În contextul instituirii stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul SARS-CoV-2, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, împreună cu jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, precum și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate în sistem integrat, noi acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului.

La activităţile desfășurate au fost verificate peste 100 de societăți comerciale, precum şi 49 de mijloace de transport și totodată legitimate peste 1.000 de persoane.

 Pentru abaterile constatate au fost aplicate 204 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 72.010 lei.

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentLiderii PNL și PSD continuă și astăzi negocierile: Cîțu și Ciolacu spun că vom avea Guvern până joia viitoare
Articolul următorRata de infectare scade sub 4 la nivel național: 4 județe sunt în zona verde