Poliţiştii de frontieră tulceni, împreună cu inspectori ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, au descoperit doi cetăţeni români, care transportau, cu o ambarcațiune, cantitatea de 68 de kilograme peşte, pentru care aceștia nu deţineau documente legale.

În data de 21.03.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea împreună cu inspectori din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, acţionând în baza unei informaţii, au oprit la malul Braţului Sfântu Gheorghe, în dreptul localităţii Murighiol, judeţul Tulcea, o ambarcațiune în care se aflau două persoane. Astfel, în cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetățenii români, T.D. și S.V.,  în vârstă de 44, respectiv  51 de ani, cu domiciliul pe raza judeţelor Galați și Tulcea.

În urma verificării ambarcațiunii, a fost descoperită cantitatea de 68 kilograme de peşte, din speciile scrumbie şi fitofag, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente legale. Bărbații au declarat că au achiziţionat peștele de la persoane necunoscute şi este destinat consumului propriu.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

Articolul precedentAndaluzia Luca intra în lupta pentru fotoliul de primar
Articolul următorPeste 100 de amenzi şi 10 permise reţinute pentru viteză, în câteva ore