Pescarusul Sarichioi, campioana şi câştigătoarea cupei la nivelul judeţului Tulcea, a disputat miercuri după-amiază de la 17.30 primul meci oficial din actualul sezon în prima fază a Cupei României 2019 – 2020.

Cristian Pantelie în minutul 42 şi Marian Bravu în minutul 80 au marcat golurile victoriei obţinute de Pescăruşul Sarichioi împotriva echipei CS Medgidia, echipă din Liga a III-a de fotbal.

„Felicitări băieților pentru meciul deosebit oferit astăzi, se creionează o echipă frumoasă pentru sezonul ce urmează. Calificarea în a II-a etapa națională este cu atât mai importantă astăzi, deoarece duminică, 4 august urmează sărbătoarea fotbalistică a clubului nostru, 50 de ani de la înființare, implicit a 50-a ediție a Cupei Pescarusul (cea mai veche competiție din județ). Așteptăm suporterii cu mic cu mare, urmează o ediție speciala în care ne vom aminti de prima generație de pescăruși, 1969. Festivalul de fotbal va începe la ora 10.00 cu meciurile de copii, la ora 12.00 meciurile seniorilor. La ora 15.00 vom încerca să aliniem trecutul, prezentul și viitorul Pescarusul Sarichioi, urmând apoi sa se adjudece câștigătoarele ediției 50 Cupa Pescarusul” a transmis conducerea clubului Pescăruşul Sarichioi.

Articolul precedentDoi răniţi în accident pe drumul spre Agighiol
Articolul următorS-a răsturnat cu maşina în drum spre Cataloi