Mai mulţi şoferi, depistaţi pe raza judeţului Tulcea, conducând după ce au consumat băuturi alcoolice, sunt cercetaţi penal de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier.

La data de 5 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Lac Ciuperca, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 5 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Prelungirea Taberei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 5 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihai Bravu au depistat un bărbat din comuna Sarichioi, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza comunei Mihai Bravu, fiin sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție I.C.Brătianu au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un auto pe raza localității I.C.Brătianu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 6/7 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Viticulturii, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentAlegeri parlamentare 2020. Vot diaspora. S-au închis și ultimele secții de votare, cele din vestul SUA și al Canadei
Articolul următorPrinși în flagrant cu zeci de kilograme de pește fără documente legale