Nici nu s-a uscat bine vopseaua pe gardurile care împrejmuiesc terenul de joacă dat în funcţiune acum o lună pe Chiparosului, în E3…şi acestea au suferit deja a treia vandalizare.
De această dată, distrugerea s-a întâmplat în noaptea de luni spre marţi, când un panou a fost rupt din suduri şi a fost lăsat să atârne. Ceea ce nu ştiu persoanele care au distrus gardul, este faptul că zona este monitorizata video de două săptămâni, aşa că, vor fi identificaţi!
Conform Art. 253 din Codul Penal, alin.1 „Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun aparținând altuia se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.”
Speram că Poliţia Locală să îşi facă datoria cât mai repede, să depisteze indivizii cu astfel de apucături şi să le aplice cea mai mare amendă, poate aşa vor învăţa să fie oameni!

Articolul precedentFestivitatea de deschidere a noului an școlar 2019 – 2020 la Seminarul Teologic Ortodox ,,Sf. Ioan Casian” din Tulcea
Articolul următorLa trei zile după ce fusese eliberat condiționat, a atacat din nou, cu un topor! Acum a ajuns iar după gratii