În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe inculpatul D. D. pentru săvârșirea infracţiunii de vătămare corporală.
S-a constatat că în seara zilei 7 septembrie 2019, în timp ce se afla pe o stradă de pe raza comunei Chilia Veche, inculpatul D. D., pe fondul unei stări conflictuale cu o persoană din aceiaşi localitate, a lovit de mai multe ori persoana vătămată cu un topor în zona picioarelor, cauzându-i multiple leziuni în zona ambelor picioare.
Întrucât s-a constatat că fapta inculpatul D. D., prezintă pericol pentru ordinea publică, la data de 9 septembrie 2019, acesta a fost prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventivă, instanţa dispunând faţă de acesta măsura arestului preventiv pe o durată de 30 de zile.
Individul fusese eliberat din penitenciar cu doar trei zile înainte de a ataca din nou. Mai precis, acesta beneficiase de eliberare condiţionată şi a ieşit pe poarta închisorii pe data de 4 septembrie, unde fusese închis tot pentru fapte cu violenţă.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale. La pedeapsa pentru noua faptă, mai mult decât sigur se vor adăugă și restul zilelor rămase de executat de la pedeapsa veche!