Cele trei zile petrecute în Delta Dunării cu ocazia sărbătorilor pascale, respectiv 27-29 aprilie 2019 vor costa cel puţin 800 de lei! Anunţul a fost făcut de către Cătălin Ţibuleac, preşedintele Asociaţiei de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării după şedinţa Adunării Generale a asociaţiei.

„Pachetul turistic pentru Paştele 2019, ce presupune trei trei zile, porneşte de la un minim de 800 de lei de persoană şi ajunge la 1400 de lei de persoană. Pachetul include cazare, masă dar, atenţie, şi plimbările cu barca pentru turişti.”, a declarat Cătălin Ţibuleac, preşedintele Asociaţiei de Manageent al Destinaţiei Turistice Delta Dunării.

Prezenţi la şedinţa Adunării Generala a Asociaţiei de Manageent al Destinaţiei Turistice Delta Dunării cei mai mulţi dintre operatorii turistici au evitat să îşi facă reclamă cu acest prilej, şi bine au făcut, însă au subliniat faptul că deja gradul de ocupare a ajuns la 60-70%.

„Avem un grad de ocupare de 60-70% la acest moment şi cred că se va ajunge la 100% până la mijlocul lunii martie. Şi anul trecut am avut ocupate toate locurile cu ocazia sărbătorilor de iarnă” a precizat Dan Ghinescu, reprezentant complex turistic din comuna Murighiol.

 

Articolul precedentIvan Patzaichin, membru de onoare al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării
Articolul următorBalta are încă peşte: Bilanţ al acţiunilor antibraconaj în anul 2018!