Motorul de barcă  în valoare de 20.000 lei, căutat de autoritățile din Suedia, a fost găsit de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în zona lacului Razelm.

În data de 22.01.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, în cooperare cu echipa mobilă și corpul de control din cadrul A.R.B.D.D. au interceptat în zona lacului Razelm o ambarcațiune,  condusă de un cetățean român, în vârstă de 58 de ani.
„În cadrul verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambarcațiunea era propulsată de un motor Yamaha, de 50cp, bun semnalat în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de către autoritățile din Suedia. Persoana în cauză a declarat faptul că nu avea cunoştinţă despre situaţia juridică a bunului, neştiind că este căutat de către autorităţile din Suedia,: transmit polițiștii de frontieră.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire,  iar motorul  a fost indisponibilizat de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Imagine

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentA început tipărirea cardurilor de energie. Când se vor face plăţile
Articolul următorAbia au primit tancuri de ultimă generație, că ucrainenii deja au „pus ochii” pe avioanele de luptă ale occidentalilor