Spiritul Sărbătorilor de Iarnă va cuprinde și Tulcea!  În perioada 1 decembrie – 8 ianuarie, Piața Civică va deveni cel mai spectaculos loc pentru a redescoperi magia Crăciunului, cu lumini strălucitoare, arome îmbietoare și acorduri vesele de colinde. Mirosul dulce de scorțișoară, aburul vinului fiert și miresmele produselor tradiționale vor încălzi atmosfera. 

Târgul de Crăciun poate fi vizitat de către oricine, indiferent de vârstă.  Între cumpărături şi diverse activităţi distractive, vizitatorii se pot încălzi şi răsfăţa cu delicatese de iarnă în zona food-truck-urilor.

 Zona Cumpărăturilor de Crăciun: 20 de căsuțe de lemn, de unde  tulcenii pot alege jucării, suveniruri tradiționale, cadouri de sezon;
– Zona de Street Food : 5 food-truck-uri cu preparate delicioase, burgeri, cârnați la grătar și dulciuri.
– Zona de agrement: patinoar de 400 metri pătrați.

 

Imagine

Iarmaroc Design Fair – Ediția de Crăciun, va avea loc la Casa Avramide, în perioada 9-11 decembrie.
Târgul Designerilor aduce în fața tulcenilor creații de autor și cadouri unicat: obiecte din ceramică, accesorii handmade, home & deco, decorațiuni de Crăciun, bijuterii, piese și accesorii vestimentare, ilustrații, delicatese. Până în prezent, au confirmat participarea 11 expozanți, designeri locali și din țară.

Iarmaroc Design Fair se află la a 4-a ediție în ultimii doi ani, fiind organizat de Primăria municipiului Tulcea împreună cu ICEM (Casa Avramide), la inițiativa Claudiei Marian, designer tulcean.

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentCaracatița grupului de la Cluj. Ce roluri joacă Ioan Rus, Florin Coldea și Neluțu Varga. Care e legătura cu oamenii lui Sorin Grindeanu și Ionel Arsene – SCHEMĂ
Articolul următorCât costă brazii naturali de Crăciun. Prețurile anunțate de Romsilva