Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în această dimineață în jurul orei 09:45 pentru limitarea efectelor unui incendiu care cuprinsese un apartament din orașul Babadag. În apartament se aflau trei persoane care nu se puteau autoevacua din cauza flăcărilor. La locul intervenției a ajuns primul, locotenentul Cristian Frăsineanu, comandantul Stației de pompieri Babadag, care executa o misiune de recunoaștere în orașul Babadag.
A intrat în apartament până la sosirea echipajelor de stingere și a evacuat cele trei persoane (un bărbat și două femei). Şi-a dat jos tricoul de pe el și a acoperit fața uneia dintre victime, după care a udat o pătură cu care a evacuat și celelalte două persoane. Salvatorii au ajuns în scurt timp și au evacuat toate persoanele din scara blocului, întrucât exista o degajare mare de fum.
Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spații închise. În timpul utilizării aparatului de gătit, lăsat nesupravegheat, s-au aprins materialele combustibile din jur, și furtunul buteliei, care a întețit arderea, blocând evacuarea celor trei persoane.
Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, în aproximativ 30 de minute din momentul solicitării.

În fotorgafia care ilustrează acest material este locotenentul Cristian Frăsineanu, la o altă intervenție, așa cum îi stă bine unui salvator! Domnule locotenentul Cristian Frăsineanu, vă asigurăm de toată admirația și respectul nostru și al cititorilor noștri și vă oferim, simbolic, o medalie pentru curaj!

Articolul precedentȘarpe lung de aproape 3 metri omorât într-o gospodărie din Peceneaga – Tulcea
Articolul următorAvansează lucrările pentru modernizarea DJ 229, tronson Valea Teilor – Nicolae Bălcescu