„Prefectura își va îndeplini toate atribuțiile prevăzute de lege pentru organizarea în bune condiții a alegerilor europarlamentare şi a referendumului naţional. Suntem pregătiţi, toată echipa implicată în acest proces este mobilizată.
Mulțumesc structurilor MAI implicate, mulțumesc oamenilor prinși în organizarea alegerilor la Tulcea, cărora le solicit ferm să-şi facă datoria, cu profesionalism, bună-credinţă şi, nu în ultimul rând, cu respectarea legii. Am certitudinea că vom avea o duminică liniștită, fără evenimente deosebite.” – scrie prefectul Lucian Furdui pe pagina de facebook a instituției.

Mesajul ministrului Afacerilor interne, doamna Carmen Daniela DAN din cadrul videoconferinței de astăzi, pe tema organizării alegerilor. [Fragment] „Vreau să menționez faptul că organizarea în aceeași zi atât a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European cât și a Referendumului național este un efort pentru toate instituțiile care au atribuții în acest domeniu. Chiar și așa, am convingerea că votul se va desfășura fără probleme și în deplină legalitate”

Articolul precedentCâinii din Măcin terorizează localnicii. Autoritățile promit că vor lua măsuri!
Articolul următorA început distribuirea buletinelor de vot pentru secţiile de votare