Judeţul Tulcea va avea trei centre de vaccinare pentru personalul medical şi alte opt pentru persoanele cu grad ridicat de risc care vor dori să se imunizeze anti-COVID-19, a declarat  subprefectul Carmen Caloianu.

Două dintre cele trei centre pentru personalul sanitar vor funcţiona în municipiul Tulcea, iar cel de-al treilea va fi deschis în oraşul Măcin.

 ‘Circa 1.400 de persoane din sistemul sanitar ar putea să fie vaccinate’, a precizat Carmen Caloianu. Autorităţile au stabilit, totodată, şi localităţile în care vor fi deschise cele opt centre de vaccinare pentru persoanele din grupele de risc.

 În  municipiul Tulcea vor funcţiona două centre, iar la Babadag, Măcin, Murighiol, Sarichioi, Luncaviţa şi Topolog va exista câte un centru de vaccinare., În fiecare centru vor exista trei cadre medicale, iar pentru populaţia din localităţile izolate ale Deltei va funcţiona o caravană de vaccinare.

Imagine

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentCoronavirus în Tulcea: 212 de teste,  43 de cazuri
Articolul următorVIDEO | Parlamentul s-a reunit pentru votul de învestire a GUVERNULUI. Florin Cîțu: ”NU am să înșel încrederea cu care voi fi învestit”