Cinci  persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani au încercat să sustragă mai multe aparate electrocasnice din parcarea unei societăţi comerciale din municipiu.

În noaptea de marţi, 16 iulie, în jurul orei 00.10, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, aflat în misiune de menţinere  a ordinii publice în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea,  a fost sesizat de către un agent de pază aflat în parcarea unei societăţi comerciale din municipiul Tulcea cu privire la faptul că pe strada Babadag au fost observate mai multe persoane cu două autoturisme care încercau să sustragă nişte aparate electrocasnice dintr-un container aparţinând unei societăţi comerciale.

Ca urmare a sesizării, organele de ordine publică s-au deplasat cu operativitate către sediul societăţii comerciale. În timpul deplasării au identificat şi oprit în trafic unul dintre autoturismele implicate în eveniment în care se aflau 4 persoane, iar în urma verificărilor s-a stabilit că persoanele în cauză au încercat sustragerea unui frigider şi a unei maşini de spălat dintr-un container aflat în parcarea societăţii comerciale, însă fiind surprinşi, au renunţat.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea unde s-au întocmit documentele privind sesizarea faptei penale.

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea s-a prezentat şi conducătorul celui de-al doilea autoturism  implicat în eveniment.

Articolul precedentPatru indivizi au bătut un tânăr şi i-au furat maşina. Au fost reţinuţi de poliţie pentru cumul de infracţiuni
Articolul următorJoi la Polivalentă: Prima Gală de Lupte MMA!