În perioada 31 august – 1 septembrie a.c., polițiștii tulceni au participat la concursul de pescuit sportiv ,,Polițistul pescar,, care s-a desfășurat în apropierea localității Lunca, comuna Ceamurlia de Jos, județul Tulcea.
La concurs au fost înscrise 14 de echipe formate din polițiști și polițiști pensionari, înarmați cu lansete, undițe și momeală.
Organizatorii competiției Clubul Sportiv Deltapol Tulcea, Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – Filiala Tulcea, Corpul Teritorial al Polițiștilor Tulcea, Fundația polițiștilor tulceni „Omenie și Adevar”, Asociația Internațională a Polițiștilor, Sindicatul național ”PRO LEX” și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea au oferit câștigătorilor cupe, diplome, vouchere și unelte de pescuit.
Locul 1 a fost câștigat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, locul 2 de către polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, iar locul 3 a fost câștigat de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.
De asemenea, organizatorii au mai acordat premii pentru cea mai mare captură (un crap de 2,135 kg), pentru cea mai iscusită echipă, pentru cele mai bune echipamente de pescuit, ș.a.

Inițiativa a avut succes, polițiștii tulceni dovedindu-se pasionați de pescuit.

Articolul precedentPeste două sute de sportivi au jucat baschet 3 la 3 în Piaţa civică din Tulcea
Articolul următorMedici militari din SUA şi România în misiune comună umanitară în Delta Dunării