Au fost reprezentate următoarele cluburi: A.C.S. Aqua Vita Delta Tulcea, A.S. Clubul SakuraDojo Tulcea, A.C.S. LOGIC DELTA,
ACS TENIS DE MASA DELTA DUNĂRII TULCEA, Asociația Sportiva “Sever Marc Tennis Club”, ASOCIATIA JUDETEANĂ DE ATLETISM TULCEA, Asociația Județeană de Baschet, CSM DANUBIU TULCEA.

Discuțiile au atins probleme importante care afectează cluburile sportive din municipiu, inclusiv finanțarea, infrastructura și comunicarea cu Primăria. Unul dintre cele mai importante subiecte a fost cel legat de evenimentul sportiv ,,Aegyssus Sport Fest”, ce va avea loc în acest an, în perioada 1-9 Iulie.

,,Ne-am bucurat să vedem o participare atât de numeroasă din partea cluburilor sportive și apreciem angajamentul lor față de dezvoltarea sportului în Municipiul Tulcea. În timp ce sportivii tulceni au obținut numeroase succese în sport în ultimii ani, este clar că mai trebuie să facem multe progrese pentru a ne asigura că toți copiii si tinerii din Tulcea au acces la oportunități de practicare a sportului, încurajându-i totodată să se orienteze spre sport.

Discuțiile au fost productive, punându-se accent pe modul în care putem crește susținerea pentru cluburile sportive. Suntem conștienți de dificultățile financiare cu care se confruntă aceste cluburi și suntem hotărâți să găsim soluții viabile pentru a ajuta la susținerea lor.Am ascultat cu atenție punctele de vedere ale fiecărei părți și suntem hotărâți să luăm măsurile necesare pentru a ajuta la îmbunătățirea situației, a declarat Ion Boncea, Consilier al Primarului

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentCutremur în zona Vrancea, cu intensitate de peste 4 grade
Articolul următorPetrecere cu manele la școala politică a TSD, cu dedicații jignitoare – VIDEO