***Pompierii militari din Macin si Tulcea intervin acum la doua incendii in localitatea Greci.

***Şase autospeciale cu apă şi spumă sunt acum prezente la locul dezastrului

Doua autospeciale de la Macin intervin pentru limitarea efectelor unui incendiu la fabrica de textile si inca o masina a fost trimisa ca sprijin. Pentru ca incendiul este violent, alte doua autospeciale au fost trimise de la Tulcea.
La fața locului comanda intervenției a fost preluată de Prim-adjunctul Inspectorului Șef, Locotenent colonel Șoavă Vasile.
La momentul apelului, pompierii din cadrul Secției de pompieri Măcin interveneau la lichidarea unui incendiu care se manifesta la o casă în localitatea Măcin. O autospecială a rămas să lichideze incendiul la casă, iar cealalta care participa la incendiu si inca una de rezerva au plecat spre Greci, la depozitul care ardea.
Lipită de magazia fabricii de confecții textile este o casă. Din pricina vântului, incendiul s-a extins la acoperiș, apoi a cuprins toată casa, focul manifestandu-se pe un total aproximativ de 600 de metri patrati. Deocamdată incendiul este sub control, dar din cauza cantității mari de material combustibil (baloti de material textil) și a vântului, intervenția va fi de durată.

Articolul precedentDoi poliţişti din Ciucurova, reţinuţi pentru luare de mită
Articolul următor„Actul de promisiune civică” pentru Dobrogea, semnat de Tulcea şi Constanţa!