Detașamentul de pompieri Tulcea a intervenit în această seară pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă de pe strada Cavalului din Tulcea.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta Tulcea,  sublocotenent Florentin Daciu, 15 subofițeri cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD au intervenit la stingerea incendiului.

,,În momentul în care au ajuns salvatorii, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă. Celelalte case erau la distanță foarte mică și exista riscul propagării cu ușurință a incendiului.
În acest moment, incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare. Pe timpul intervenției o vecină, cardiacă, a avut nevoie de intervenția celor de la SMURD.”, a declarat Florentin Daciu.

Cauza incendiului de pe strada Cavalului, situata undeva în apropierea stadionului Cozma Zaiț, va fi stabilită ulterior. Până la lichidarea definitivă a incendiului și stabilirea cauzelor trebuie spus că a existat pericolul propagării focului și la cele două case din imediata apropiere. Din fericire acesta, incendiul, a fost ținut sub control pe toată durata intervenției.

Articolul precedentLa 14 ani este „vedetă” printre spărgătorii de autoturisme. Acum a fost arestat
Articolul următorInstrucție pe fluviul Dunărea Exercițiul „Danube Protector 19.1” la final