Încă o navă de expediţie de lux va fi construită în şantierul naval din Tulcea

Vard Holdings Limited a anunţat un nou contract pentru proiectarea și construirea unei nave de expediție de lux pentru compania germană Hapag-Lloyd Cruises.
Noua navă de expediție va face parte din seria Hapag-Lloyd Cruises HANSEATIC,
împreună cu cele două nave pe care VARD le are deja în construcție pentru compania din Germania. Navele sunt special concepute pentru croaziere în regiuni polare din zona Arctică și din Antarctica, precum și pentru operațiuni în ape calde, cum ar fi Amazonul.
Noul vas de croazieră va avea aproximativ 16.000 de tone, o lungime de aproximativ 139 de metri și o lățime de 22 de metri. Nava are șapte punți pentru pasageri, cu o capacitate de cazare pentru 230 pasageri în cele 120 de cabine și apartamente. La fel ca şi celelalte nave din această serie, noua navă va dispune de facilități de lux. Seria HANSEATIC dispune de parc acvatic de agrement, zone moderne cu spa şi fitness.
Livrarea noii nave este programată la Vard Langsten, în Norvegia, în prima parte a anului 2021. Coca navei va fi construită, asemenei precedentelor două din contract, de VARD Tulcea.

Articolul precedentDobrogea de Nord își promovează la Bruxelles turismul și tradiția
Articolul următorȘase asociații de proprietari au rămas fără apă potabilă din cauza datoriilor