dav
  1. Dotări avem, din ce în ce mai bune și mai multe… dar, ce ne facem fără medici!!!

Azi, la sediul Spitalului Judeţean Tulcea a avut loc o conferinţă de presă a fundaţiei „Dăruieşte Aripi”, fundaţie care a donat către secţia de pediatrie din spital echipamente în valoare de 30.000 de euro.

Alina Patrahau, reprezentanta fundaţiei, a spus cu această ocazie:” Alegem deobicei spitalele unde vedem că suntem primiţi cu mâinile deschise şi medicii îşi dau interesul, unde doresc să facă ceva! Nu este o ruşine să nu ai! Suntem cu toţi conştienţi că oricât ai avea, e loc de mai bine. Sunt, însă, medici şi manageri care chiar dacă nu au, îşi fac treaba bine şi…atunci când sunt ajutaţi de ONG-uri, colaborează total. Spre aşa ceva ne-am orientat şi noi! Am găsit la Tuleca un colectiv minunat şi ne-am îndreptat cu bucurie către dumnealor.
Sponsorul, care a dorit să rămână anonim este din Constanța şi a donat suma de 30.000 de euro spunându-ne să facem cu aceşti bani ce credem noi mai bine! Să îi ducem către nişte oameni care chiar au nevoie de ei! Asta am şi făcut.
ONG-ul constănţean, dupe ce s-a consultat cu managerul spitalului şi medicii de la pediatrie, a achiziţionat echipamente vitale pentru această secţie. „Aparatura achiziţionată de colaboratorii noştri a venit că o gură de aer proaspăt. Aveam nevoie de aceste echipamente şi nu am cuvinte să le mulţumesc acestor oameni care ne-au venit în ajutor.” – a spus medicul pediatru Mihaela Vasile, referindu-se la cei de la fundaţia „Dăruieşte Aripi”. „Prin acest gest, vom putea trata copiii din Tulcea aici, în spitalul nostru, diminuând astfel numărul copiilor pe care eram nevoiţi să îi trimitem la spitalul din Constanța.” a mai adugat aceasta.
„Această acţiune arată că se pot face şi lucruri frumoase, pentru oameni…de către oameni” a mai ţinut să adauge şi managerul spitalului, doctorul Tudor Năstăsescu. Domnia sa s-a arătat dezamăgit însă de faptul că Spitalul Judeţean de Urgenţă se confruntă cu o lipsă acută a medicilor.

Articolul precedentPetre Badea trimite microbiştii tulceni gratuit la semifinala de Cupa României
Articolul următorLa Somova „patimile” pentru alegerea viceprimarului continuă …