Un copac a căzut, duminică după-amiază, pe o maşină aflată în mişcare în judeţul Tulcea, fără a fi vreo persoană rănită. De asemenea, trei gospodării şi o casă au fost inundate în urma unei ploi torenţiale.

În urma codului  roșu pompierii tulceni au intervenit pentru degajarea carosabilului de trunchiul unui copac căzut pe pe DN 22 – E87 la intersecția cu localitatea Turcoaia. În cădere, acesta a surprins un autoturism ce se afla în mișcare. Persoanele aflate în autoturism nu au suferit vătămări corporale.

Pe drumul județean 222C, între localitățile Malcoci și Nufăru pompierii au intervenit pentru eliberarea carosabilului de un copac căzut după ce a fost lovit de un trăsnet.

Salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Babadag au intervenit  pentru scoaterea apei din trei gospodării ce au fost inundate în localitatea Turda. Locuințele nu au fost afectate, doar curțile și grădinile.

O casă ce a fost inundată și în localitatea Colina.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentTENSIUNI la granița Serbia-Kosovo: Sirenele anti-aeriene sună neîntrerupt! Se aud ÎMPUȘCĂTURI de mitralieră
Articolul următorCULISELE PUTERII | Miron Mitrea, despre ruperea coaliției în scandalul Viktor Orban: „UDMR nu are cum să iasă de la guvernare”