Valul de precipitații care a cuprins Romînia continuă să producă pagube. În județul Tulcea apele au intrat în mai multe gospodării. Mai mulți localnici au sunat la 112 ca să ceară ajutor. Ploile nu se opresc nici în perioada următoare.

Până la această oră(10.00)potrivit ISU Delta Tulcea,două curți au fost inundate înlocalitatea IC Brătianu,în localitatea Rachelu o gospodărie  a fost inundată

Traficul este blocat între Luncavița și Văcăreni din cauza unei  alunecare teren pe DN 22 (E 87). Circulaţia este deviată pe ruta DN 22–Măcin-DN 22D- Horia-DN 22F-Nalbant-DN 22A Cataloi-DN22 Tulcea.

Militarii ISU Tulcea inrevin cu  trei autospeciale și 4 motopompe din cadrul ISU și motopompele și utilajele din dotarea SVSU. La fața locului sunt prezenti și lucrătorii de la drumuri naționale și polițiști.

Județul Tulcea se află sub cod portocaliu de ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată până pe 21 iunie la ora 20.00.

Sub cod roșu de inundații sunt localitățile Isaccea, Jijila, Luncavița, Văcăreni .

Populația a fost înștiințată și prin intermediul RO-ALERT referitor la modul de protecție în cazul manifestării fenomenelor meteorologice prognozate.

Imagine

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentAproape jumătate de țară, sub COD PORTOCALIU de vreme rea!
Articolul următorDe la 1 iulie ne putem trata în spitalele private cu decontarea parțială a serviciilor medicale de la CASS