Azi, Sala Dobrogea a Consiliului Judeţean Tulcea a fost gazda primitoare pentru delegaţii echipelor din fotbalul judeţean tulcean cu ocazia şedinţei Adunării Generale din 2019. Nu mai puţin de 20 de delegaţi au fost prezenţi la şedinţă pentru a decide, printre altele, sistemul competiţional al returului de campionat, atât la seniori cât şi la juniori. Meciul de cupă restanţă dintre Beroe Ostrov şi Pescăruşul Sarichioi se va disputa duminică, 10 martie 2019, de la ora 12 la Ostrov acesta fiind primul joc oficial pe teren mare al unor echipe din campionatul judeţean. Cupa Dobrogei a fost cea care a dat startul, de fapt, jocurilor oficiale din acest an, iar Flacăra M. Kogălniceanu este prima laureată a anului.

După restanţa de la Ostrov, la sfârşitul săptămânii viitoare, duminică 17 martie se vor disputa semifinalele Cupei României, fază a competiţiei în care sunt deja calificate Şoimii Topolog, Flacăra M. Kogălniceanu şi surpriza ediţiei, Ceres Min Ceamurlia de Jos. Cu câştigătoarea din meciul de la Ostrov de mâine, săptămâna viitoare toate cele patru semifinaliste vor intra în urna tragerii la sorţi oentru semifinale.

Campionatul Ligii a IV-a de fotbal se va relua o săptămână mai târziu, pe 24 martie 2019 cu cea de-a 12-a etapă. După dispitarea sezonului regulat (18 etape), primele patru echipe vor intra în play-off cu jumătate din punctele acumulate şi vor juca tur-retur pentru desemnarea campioanei.

Articolul precedent365 kilograme de scrumbie confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni
Articolul următorAvocatul Poporului continuă acordareaaudienţelor cetăţenilor din judeţul Tulcea