Azi dimineaţă la ora 6.00, medicii de pe secţia de terapie intensivă au declarat oficial decesul tinerei de 33 de ani, care fusese împuşcată miercuri seară.
Aceasta a fost împuşcată de la distatnta foarte mică, în plină figura, cu o armă de vânătoare, chiar de către concubinul sau cu care avea şi un copil în vârstă de patru ani, după care bărbatul s-a sinucis cu aceiaşi arma, pe care tot el o adusese ilegal în ţară din Spania.
Femeia s-a aflat permanent în stare foarte gravă şi supravieţuia doar conectată la aparate. Practic, în urma împuşcăturii, jumătate de faţă îi lipsea, şi era permanent transfuzata, pentru că pierdea foarte mult sânge şi a fost operată de mai multe ori.
Medicii tulceni, cărora li s-au alăturat şi specialişti de la spitale renumite din ţară, propuseseră că tânăra să fie transferată în cursul zilei de azi, cu un elicopter, la Spitalul Militar din Bucureşti. Din nefericire, tânăra a încetat din viaţa la primele ore ale dimineţii.

Articolul precedentProgramul manifestărilor dedicate Centenarului și Zilei Dobrogei, în organizarea Consiliului Județean
Articolul următorDin ciclul „Toate mi se întâmplă numai mie!”: Tranport Public SA Tulcea a rămas fără bani de salarii!