Circulația pe DJ 222 va fi restricționată  deoarece în poligonul Babadag situat între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara, se execută trageri cu muniție de război.

Potrivit Consiliului Județean Tulcea exerciţiile au început miercuri, se vor desfăşura zilnic între orele 9,00 şi 23,00, se vor încheia pe data de 23 februarie şi nu vor avea loc în zilele de sâmbătă şi duminică.

„Tragerile se vor executa fără întrerupere pe intervale de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele, pentru decongestionarea traficului rutier. Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă, se va lua legatură în mod obligatoriu cu Centrul secundar de instruire pentru luptă Babadag la numărul de telefon 0240/562.805. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea şefului pazei poligonului”, se arată în informare.

Ruta alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara: BABADAG – DN 22- localitatea CEAMURLIA DE JOS – localitatea JURILOVCA – DJ222- localitatea SĂLCIOARA   (și retur).

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentStarea drumurilor din județ. Se circulă în condiții de iarnă
Articolul următorClubul Presei. Demers fără precedent în România, sprijinit de Trustul Realitatea. Susținem libertatea cuvântului!