O nouă ediţie a Topului Firmelor Tulcene, una specială pentru că se organizează în An Centenar, de Ziua Dobrogei şi, mai ales, pentru a 25-a oară va avea loc în această seară la Hotel Delta. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Tulcea, potrivit unei frumoase tradiţii, va premia în această seară cele mai reprezentative firme tulcene cu diplome şi plachete pentru activitatea economică din anul 2017 într-o ediţie jubiliară de la care teoretic n-ar trebui să lipsească niciunul dintre nominalizaţi.

Iar nominalizaţi în acest Top al Firmelor Tulcene 2018 – ediţia jubiliară XXV sunt nu mai puţin de 1488 de agenţi economici din judeţul Tulcea care au îndeplinit în anul 2017 toate criteriile de clasificare în acest top, desigur pe domenii de activitate, categorii şi grupe de mărime a firmei. Şi pentru că acest aspect contează şi merită subliniat, la această ediţie jubiliară sunt cu 106 firme mai multe ca premiantele din precedenta ediţie, o dovadă că din punct de vedere economic suntem pe un trend pozitiv.

Şi pentru că mai este un aspect ce merită menţionat să mai spunem că săptămâna trecută la Topul Naţional al Firmelor au fost premiate la nivel naţional 103 societăţi comerciale care au reuşit să se claseze pe primele zece locuri în domeniul, categoria şi grupa în care s-au făcut nominalizările. Iar nouă dintre aceste firme chiar pe primul loc la nivel naţional ceea ce presupune o activitate economică încununată cu un succes pe plan naţional!

Potrivit informaţiilor furnizate de conducerea Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Tulcea, preşedinte Doru Poponete şi secretar general Marcel Popescu, cele 103 firme tulcene cu care ne putem mândri la nivel naţional au avut, din punct de vedere financiar, următoarele performanţe: cirfră de afaceri cumulată de 2.280.690.966 lei, ceea ce înseamnă peste 500 de milioane de euro şi ca o dimensiune cumulată a profitului 166.300.000 lei ceea ce înseamnă circa 36 de milioane de euro. Şi vorbim doar de acele 103 firme tulcene clasificate printre primele la nivel naţional şi care au în spate un număr de 4414 salariaţi a căror merit aparţine în egală măsură ca şi managerilor acestor societăţi de top ale judeţului nostru.

Articolul precedentGala 100 – Oameni pentru Tulcea, Oameni pentru România, ziua a doua
Articolul următorCum stă Partidul Realitatea în SONDAJE. Evoluţia spectaculoasă care dinamitează scena politică