În cursul zilei de azi, prefectul judeţului Tulcea, Lucian Furdui, alături de şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, comisarul şef Dan Grădinaru şi şeful Cancelariei Prefectului, Dragoş Simion, a vizitat Districtul Tulcea al societăţii Mega Edil, firma care a câştigat licitaţia pentru drumurile judeţene tulcene. Dacă în anii trecuţi au fost două firme care şi-au împărţit activitatea de deszăpezire pe drumurile judeţene, din acest an o singură societate se va ocupa de acest serviciu, respectiv Mega Edil SRL.

Reprezentantul acestei societăţi, Adrian Moglan, a prezentat prefectului cele mai noi achiziţii pentru iarna ce va urma şi anume una din cele două freze de zăpadă  şi cele două unimog-uri marca Mercedes Benz.

„Avem la acest moment stocurile de material antiderapant asigurate atât la Tulcea cât şi la Topolog, respectiv câte 800 de tone de material antiderapant format din amestec de zgură şi sare. De asemenea, o mare parte din utilajele de deszăpezire sunt în cele două districte de la Tulcea şi Topolog, dar şi la secţiile de la Enisala şi Izvoarele. În total avem acum 24 de utilaje, de la freze şi unimoguri şi până la vole şi autogredere plus buldoexcavatoare şi ATB-uri. Avem suplimentar şi şenilată pentru cazuri de extremă urgenţă pe care o punem la dispoziţia echipajelor SMURD de la ISU Delta Tulcea dacă ni se solicită.” i-a informat reprezentantul societăţii Mega Edil pe prefectul judeţului şi şeful Poliţiei.

„Am avut de transmis o situaţie ministerului cu privire la contractele de deszăpezire şi am considerat că dincolo de adresele oficiale primite trebuie să văd şi pe teren cum stau lucrurile. Sunt mulţumit de ce am văzut, mai ales utilajele noi, achiziţionate luna aceasta” a declarat prefectul judeţului Tulcea, Lucian Furdui.

Societatea Mega Edil a câştigat zilele trecute licitaţia pentru ambele sectoare de drum judeţean din Tulcea şi până la sfârşitul acestei luni va semna contractul multianual cu Consiliul Judeţean Tulcea.

Articolul precedentAccident stupid la Tulcea: biciclist lovit de o autoutilitară … fără şofer!
Articolul următorDelta Dunării și Dobrogea de Nord, promovate la Târgul de Turism de la Barcelona