Două generatoare de curent vor fi detaşate de secţia ENEL Tulcea la Chilia Veche pentru cele două secţii de votare din localitate, Secţia 106 şi 107. Dispoziţia a fost dată de prefectul judeţului Tulcea, Lucian Furdui, după ce în cursul după-amiazii au fost semnalate mai multe avarii la reţeaua de electricitate.

„Şi pe plan local s-au căutat soluţii, şi chiar doamna primar a găsit o soluţie provizorie, însă au dat ordin să plece două genratoare mobile de mare capacitate de la Enel Tulcea către Chilia Veche pentru a asigura energia electrică la cele două secţii de vot”, a declarat prefectul judeţului Tulcea.

La rândul său, primarul comunei Chilia Veche, Georgeta Chiupitu, a declarat că tocmai pentru a asigura energia electrică la cele două secţii din Căminul Cultural a luat generatorul de siguranţă de la Uzina de apă doar până vor ajunge cele de la Enel.

Pe parcursul după-amiezii, în minutele când au fost întreruperi în furnizarea energiei electrice, procesul electoral nu a fost întrerupt. Potrivit informaţiilor oferite de Biroul Electoral Judeţean Tulcea de la Chilia Veche nu au fost semnalate alte probleme.

Articolul precedentUn alegător din Babadag e anchetat pentru propagandă pe reţelele de socializare
Articolul următorTulcea – 89.354 de voturi exprimate şi procent de 46,10% la prezenţă la urne