În această dimineaţă în jurul orei 9.00, între Nalbant şi Izvoarele a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane. Un conducător auto care trecea prin zonă a anunţat evenimentul la 112 iar echipajele de urgenţă au ajuns în câteva minute la faţa locului.
Femeia, aflată la volan şi pasagerul din dreapta au fost scoşi din maşină avariată de către pompierii mulitari şi predaţi ambulantei cu răni uşoare. Cei doi au fost transportaţi la spitalul din Tulcea şi se afla înafara oricărui pericol. Poliţiştii încă se afla la faţa locului pentru a stabili atât cauzele cât şi dinamica accidentului. cel mai probabil, cauza o reprezinta neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic. Autoturismul ar fi derapat și a intrat în coliziune cu un copac, iar cele două persoane aflate înauntru au rămas blocate în mașină, motiv pentru care a fost solicitată descarcerarea.

*****

La nici jumătate de oră de la accidentul produs ître Izvoarele și Nalbant, în urma căruia două persoane au fost rănite, iată că echipajele de prima urgenţă au fost solicitate din nou, la un alt accident rutier, produs pe drumul către Agighiol, în jurul orei 9.30.
O conducătoare auto de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca KIA, din cauza neadaptării vitezei de rulare pe un carosabil uşor alunecos, a părăsit drumul şi a intrat în coliziune cu un copac, rămânând captivă în maşină.
Femeia a fost scoasă de către salvatorii de la ISU Tulcea şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Poliţiştii de la Serviciul Rutier efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea tuturor cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Articolul precedentAccident rutier între Tulcea şi Agighiol. Persoană încarcerată
Articolul următorGripa aviară din Bulgaria „dă emoții” autorităților române. Acestea declară că monitorizează fenomenul