În dimineața de 7 decembrie, un bărbat de 42 de ani, cetățean străin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, la trecerea de pietoni, a acroșat un bărbat de 57 de ani din județul Bacău, care se angajase regulamentar în traversarea străzii.
În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului. onducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

După puțin timp, un al doilea accident rutier s-a produs în municipiul Tulcea pe strada Isaccei.
Un bărbat de 35 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei din municipiu, a accidentat un pieton în vârstă de 55 de ani din județul Neamț, care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.
În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului de 55 de ani. Conducătorul auto deținea permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Ambele accidente au avut loc pe strada Isaccei, unul în dreptul Hotelului Delta, celălalt în dreptul Sălii Polivalente. Ambele victime au fost spitalizate.

Articolul precedentAtenţie! Primăria Tulcea va ridica maşinile parcate neregulamentar!
Articolul următorJudețul Tulcea s-a înfrățit cu Raionul Cahul din Republica Moldova, în cadrul campaniei „Centenar prin Înfrățire 2017-2018“