Doi bărbați din Tulcea au fost arestați preventiv, marți, după ce luni au plecat la Constanța, trecând în declarație că merg să cumpere bunuri de bază, dar s-au întors acasă cu droguri. Cei doi au fost prinși în flagrant de către polițiști, având asupra lor 54 de pliculețe cu substanțe cu efecte psihoactive și o țigară cu fragmente vegetale.

Potrivit unui comunicat DIICOT-Biroul Teritorial Tulcea, în urma controlului efectuat asupra autoturismului cu care cei doi se deplasau au fost descoperite și ridicate 54 de pliculețe ce conțineau substanțe cu efecte psihoactive, o țigaretă confecționată artizanal cu fragmente vegetale și trei telefoane mobile.

Lucrătorii de politie le-au solicitat persoanelor în cauză să prezinte declarația, ocazie cu care s-a constatat că unul dintre ei a prezentat declarația pe proprie răspundere în format electronic, de pe telefonul mobil personal, întocmită cu data de 06.04.2020, cu semnătură, în care era consemnat locul deplasării ruta Tulcea-Constanța, iar ca motiv era bifat, în fals, punctul 2, respectiv asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice.

„La data de 07.04.2020, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale”, informează DIICOT, Biroul Teritorial Tulcea.

Articolul precedentPanică într-un centru de carantină, din Tulcea: o femeie a găsit un șarpe în cameră
Articolul următorPeste 100 de persoane au scăpat de carantină la Tulcea!