În cadrul unei conferințe de presă desfășurată la sediul organizației PLUS Tulcea, printre altele, a fost anunțat și candidatul pentru cursa internă de desemnare a candidatului USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Tulcea.

Doctorul Gheorghe Cucu este PLUS-ul pentru Primăria Tulcea, anunțat de către președintele organizației județene PLUS Tulcea, Marian Machedon, care, la rândul său, și-a anunțat candidatura pentru Primăria Mahmudia.

Din partea USR candidatul desemnat pentru Primăria Tulcea a fost nominalizat, încă de anul trecut, și anume Valentin Bodur.

Pentru Consiliul Județean Tulcea a fost anunțată candidatura unui fost inspector guvernamental, Daniel Ion, care, din păcate, nu a fost prezent la conferința de presă.

Prezentarea candidaților PLUS pentru Tulcea

În urma consultării membrilor partidului și a validării în cadrul Biroului Filialei Județene, PLUS Tulcea a prezentat azi, printr-un comunicat, lista de candidați pentru municipiul Tulcea și Consiliul Județean la alegerile locale din iunie.

Comunicat PLUS Tulcea

o Gheorghe Cucu – Primăria Municipiului Tulcea
Doctorul Cucu este un profesionist cunoscut în orașul nostru. Este medic veterinar, profesor de specialitate la Liceul Tehnologic Agricol, a performat atât în mediul de stat cât și în mediul privat, reușind mai presus de toate să câștige respectul tulcenilor prin seriozitatea și dăruirea sa.

Echipa de consilieri:
• consilieri validați:
o Aurelia Danilov –experiență de 30 de ani în domeniul bancar, membră a BFJ, responsabil cu strângere de fonduri;
o Mihai Alexandrov, 42  de ani, licențiat în Ecologie și Protecția Mediului, în prezent angajat în cadrul Șantierului Naval Tulcea
o Alexandru Schimbeschi, 30 de ani, absolvent al Universității Maritime Constanța, în prezent inginer proiectant în Șantierul Naval Tulcea.
o Florin Sava – fost lucrător în domeniul bancar, licențiat in Economia Turismului, antreprenor cu o bogată experiență internațională;
o Valentin Halchin – ofițer mecanic pe nave fluviale

In curs de validare:
o Daniel Stanciu – fost ofițer MAI, a condus Direcția Circulație a Municipiului Tulcea, commandant al Poliției Sulina și al Poliției Deltei;
o Carmen Ștefănescu – profesor de matematică, fost inspector școlar și director de școală, mentor a generații de elevi și studenți tulceni;

Consiliul Județean Tulcea

• Daniel Ion – președinte CJ
Daniel Ion, 54 ani, absolvent al Institutului Politehnic București, inginer consultant în proiecte naționale și internaționale de infrastructură de mediu, specialist în Management și Dezvoltare Rurală.
A colaborat cu diverse instituții  de stat, inclusiv din subordinea Consiliului Județean Tulcea, prin Aquaserv, fiind pentru o perioadă de timp expert guvernamental în cadrul Departamentul de Relatii cu Investitorii Străini.

Echipa de consilieri CJ:
• Stefan Bicov, 35 de ani, avocat specializat în Științe Penale și Criminalistică
• Gicu Ulian, 50 de ani, comandant de cursă lungă, absolvent al Academiei Navale Mircea cel Bătrân
• Florin Burtă are 30 de ani și este antreprenor și consultant imobiliar,  absolvent al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”

In curs de validare:
• Cristi Mititelu – 46 de ani, activist si specialist in mediu, binecunoscut pentru proiectele sale legate de Delta Dunării
• Ioan Butuc – asistent medical, specializat înn Radiologie, cu o vastă experiență legată de activitatea Spitalului Județean si a serviciilor medicale din județul Tulcea.

Candidați Primării din judetul Tulcea:
Murighiol – Adina Deaconescu, profesoară, directoarea școlii din Murighiol;
Sfântu Gheorghe – Mira Bălan, asistent medical comunitar, promotoare a mai multor activități civice si culturale în Delta Dunării  (Radio Civic Sfantu Gheorghe).
Ceamurlia de Jos – Alexandra Iftimia-Râclea, membră în Biroul Județean, responsabil Campanii electorale, absolvent al Facultății de Psihologie și Științele Educației
Pardina – Marius Cicîrma, cercetător specialist in biodiversitate în cadrul Institutului Național de Cercetare Delta Dunării;
Babadag – Marius Gălăteanu, antreprenor local în domeniul construcțiilor, absolvent al Facultății de Administrație Publică;
Baia – Marius Damian, managerul unui performant complex agro-zootehnic din județul nostru;
Niculițel – George Jecu, lucrator silvic
Mahmudia – Marian Machedon, președintele Filialei PLUS Tulcea, antreprenor
Somova – Marcel Ivanov, coordonator PLUS Somova, activist civic, antreprenor.

PLUS Tulcea își exprimă convingerea că avem cea mai bună echipă cu care ne vom prezenta în fața tulcenilor, pentru ca împreună cu ei să aducem Tulcea pe drumul cel bun.

Articolul precedentSorina Pintea, ARESTATĂ preventiv. Acuzații grave pe numele fostului ministru al Sănătății
Articolul următorPieton accidentat pe un drum naţional la Revărsarea!