Accident rutier în afara localității Traian

În dimineața zilei de 9 octombrie, un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna Cerna, județul Tulcea, în timp ce conducea un vehicul cu tracțiune animală, din cauza lipsei elementelor de vizibilitate, în afara localității Traian, comuna Cerna, a fost acroșat de o autoutilitară, care circula în aceeași direcție de deplasare, condusă regulamentar de un bărbat de 52 de ani din comuna Cerna, județul Tulcea.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului vehiculului. Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Accident rutier în localitatea Plopu

La data de 9 octombrie, un bărbat de 74 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un moped în localitatea Plopu, județul Tulcea, la o intersecție a virat la stânga fără să se asigure, intrând în coliziune cu un auto condus de o femeie de 25 de ani din localitatea Plopu, care se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 74 de ani. Conducătorii auto dețineau permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului, în timp ce conducătorul mopedului se afla sub influența alcoolului, având concetrația de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Accident rutier în municipiul Tulcea

În după-amiaza zilei de 9 octombrie a.c, un bărbat de 29 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1848, din municipiul Tulcea, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul condus de un bărbat de 70 de ani din Tulcea, ce circula în fața sa și care a redus viteza, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto. Aceștia dețineau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

 

Articolul precedentAu început lucrările de descărcare arheologică la podul de peste Dunăre
Articolul următorZiua națională a produselor agroalimentare românești marcată și la Tulcea!