În cursul nopţii de luni spre marţi în jurul orei 03.00, o persoană în vârstă de 37 de ani, din Tulcea, s-a urcat pe o clădirea morii situată pe strada Isaccei, aproape de poliţie și a anunțat că intenționează să se sinucidă.
La eveniment au intervenit echipaje de ordine publică ale Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea.
„Negociatorul poliției, comisarul-șef de poliție Țugui Lucian a intervenit în cel mai scurt timp, a purtat discuții cu cel care amenința că se sinucide, iar după aproximativ 60 de minute, a reușit să convingă bărbatul de 37 de ani să renunțe la gestul necugetat și să coboare de pe clădire, în siguranță.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul inspectoratului pentru continuarea verificărilor.
Bărbatul este la a treia tentativă demonstrativă de suicid, cauzate pe fondul unor problemelor sociale, dar și personale.
Intervenția s-a încheiat cu succes, fără incidente.” – transmite Biroul de presă al IPJ Tulcea printr-un comunicat.
De nenumărate ori am scris despre astfel de incidente care cheltuiesc timp şi bani, dar niciun oficial nu a întreprins niciun demers. Rezolvarea este foarte simplă şi la îndemâna oricui. Trebuie ca cineva să taie scară metalică, cea care permite accesul pe acoperişul clădirii.
Nepăsarea şi lipsa de reacţie a autorităţilor face ca acest circ să se repete la nesfârşit, cu alarmarea DEGEABA a autorităţilor!
Orice individ care vrea să atragă atenţia asupra sa sau a unei probleme personale, se urcă pe moară, beat sau nu… şi face circ, aşa cum s-a petrecut şi azi noapte.
Le solicitam şefilor de structuri care acţionează la astfel de evenimente, poliţie, pompieri şi jandarmerie, să solicite în scris forurilor competente, să ia măsuri urgente pentru tăierea scării la clădirea cu pricina, pentru a evita pe viitor astfel de bâlciuri ieftine! Rămâne de văzut dacă şi când vor întreprinde acest demers!

Articolul precedentUn bărbat din Tulcea la a treia tentativă de suicid de pe clădirea morii
Articolul următorProfilaxie dentară şi tratament prin cabinetul somatologic mobil pentru copiii din Murighiol