Azi,  23 iulie, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean şi Prefecturii Tulcea au participat la o întâlnire oficială prilejuită de vizita unei delegații din Suzhou,China. Întâlnirea a avut loc la sediul Consiliului Județean,acolo unde s-au discutat diverse oportunități de colaborare si despre dezvoltarea relației dintre cele două unități administrative, Tulcea si Suzhou.

„Am avut astăzi onoarea de a primi o delegație a Municipalității din Suzhou condusă de Nie Biao, viceprimar al Municipalității din Suzhou. Sunt încântat de faptul că o relație parafată în urmă cu 23 ani a evoluat atât de frumos și a adus, de-a lungul timpului beneficii concrete de ambele părți. Am început prin a discuta despre o serie de schimburi economice și comerciale identificând, astfel, posibilitarea cooperării în domeniile economic, tehnico-științific, cultural, sport, sănătate, învățământ.
Îmi exprim speranța că vom reuși să dezvoltăm și pe viitor proiecte frumoase și vom pune în valoare acest parteneriat extrem de important atât pentru partea română, cât și pentru partea chineză.” – a declarat presedintele Consiliului Judeţean Tulcea, la finalul întâlnirii.

Articolul precedentProcurori cu delegație la conducerea parchetelor tulcene
Articolul următorA intrat cu maşina în copac, între Agighiol şi Sabangia. O femeie a fost rănită