Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât delegarea unor procurori pe funcţii de conducere la structurile teritoriale din ţară acolo unde posturile nu au fost ocupate în urma concursului din luna mai 2018. Astfel, potrivit comunicatului dat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a fost numită în funcţia de prim procuror Marina Creţu-Coca pentru perioada 15 iulie 2018 – 15 ianuarie 2019, iar Ana Maria Casian Mauna  a fost numită în funcţia de prim procuror adjunct pentru perioada 15 iulie 2018 – 15 ianuarie 2019.

De asemenea, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag, tot pentru perioada 15 iulie 2018 – 15 ianuarie 2019, a fost numită în funcţia de prim procuror Cristina Maria Mocioi.

Tot cu delegaţie pe durată determinată sunt ocupate şi funcţiile de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea de câtre Marius Mocanu (pentru perioada 15 martie – 15 septembrie 2018) şi respectiv  Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin de către Elena Chiţu (pentru perioada 4 aprilie – 4 octombrie 2018).

În fine, tot de săptămâna trecută președintele Klaus Iohannis a semnat Decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a Mariei Axinte, procuror-şef al Biroului teritorial Tulcea din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, pe motiv de pensionare.

Articolul precedentLocul patru la nivel naţional pentru „sanitarii pricepuţi” din Tulcea!
Articolul următorDelegaţie chineză la Consiliul Judeţean Tulcea